Reserveren 

Reserveren voor Vuurtoreneiland doet u online en kan 3 maanden vooruit.

Vuurtoreneiland is intiem en kleinschalig van opzet, er is maar beperkt plek en veel animo voor de beschikbare plaatsen, vooral in de zomermaanden is er meer vraag dan plekken beschikbaar, houdt u hier rekening mee bij het plannen van uw bezoek.

Dagelijks om 13.00u stipt komt er een nieuwe dag beschikbaar in de reserveringskalender voor restaurantreserveringen (20 dec komt op 20 sept om 13u beschikbaar, 21 dec komt op 21 sept om 13u beschikbaar etc).

Om een restauranttafel te reserveren selecteert u een kaartje voor zomer- of winterrestaurant. Om een Eilandkamer te reserveren selecteert u een kaartje voor een kamer. Een kamerreservering is altijd inclusief een plek in het restaurant. 

Als de door u gewenste dag vol is kunt u zich opgeven voor de wachtlijst, lees hier hoe dat werkt. Wij nemen alleen contact op als er plek is, de wachtlijst werkt niet op volgorde van binnenkomst en is vaak erg lang. Er is dus maar een kleine kans op een vrijkomende plek, als er plek vrijkomt is dat vaak last-minute. 

De kalender in de module geeft vanzelf de actuele beschikbaarheid aan op basis van het door u ingevoerde aantal personen. De beschikbaarheid op de kalender is actueel, als er last-minute plekken vrij komen komen die meteen naar voren in de module. 

Een kaartje voor het restaurant op Vuurtoreneiland kost € 110 per persoon. Dat is inclusief boottocht, toegang tot het eiland, hapjes op de boot, 5-gangen menu en zoet op de terugweg. En exclusief wijnen en dranken. Bij reservering betaalt u boot en menu vooruit, de dranken rekenen wij op de terugweg met u af (Pin, contant of credit card). Prijzen voor de eilandkamers vind u hier.

Dagelijks is er een op het menu afgestemd wijnarrangement € 45, u kan daarentegen ook zelf wijn uitzoeken in onze uitgebreide wijnkelder. Ook voor diegenen die geen wijn drinken doen wij graag ons best met bijzondere bieren en indien u geen alcohol drinkt is er een arrangement van verse ambachtelijke sappen, kefir & kombucha. 

Het table d’hôte menu bestaat uit ongeveer 5-6 gangen & wisselt met de seizoenen mee. Bij dieetwensen of allergien proberen wij een passend alternatief aan te bieden. Ons menu legt de nadruk op groenten maar er worden wel dierlijke producten in verwerkt. Bij specifieke dieetwensen, zoals glutenallergie of veganisme is het niet altijd mogelijk om een kwalitatief gelijkwaardig alternatief aan te bieden, zie ook vragen

Let op; U kunt tot 14 dagen voorafgaand aan uw reservering kostenloos annuleren of wijzigen. Na die tijd kan u de reservering niet meer wijzigen voor een andere dag of uw geld terug vragen. Indien u minder dan 14 dagen vooruit reserveert is die meteen definitief. Als u te laat komt en de veerboot mist, krijgt u geen geld terug, zie ook boot gemist op de pagina ‘vragen’. 

Lees voor het maken van uw boeking ook de relevante informatie en wat u kan verwachten op de pagina vragen


 

Openingstijden


Wij zijn telefonisch bereikbaar dinsdag t/m zaterdag van 13u-18u op 020 3621664 (maandag gesloten)

Diner dinsdag t/m zaterdag:
Vertrek vanaf The Hoxton, Lloyd Amsterdamstipt om 18.15 uur | Aankomst Vuurtoreneiland ± 19.30 uur | Diner ± 19.30 uur – 22.30 uur | Terug bij The Hoxton, Lloyd Amsterdam ± 23.45 uur

Matinee op Zondag:
Vertrek vanaf The Hoxton, Lloyd Amsterdam stipt om 15.15 uur | Aankomst Vuurtoreneiland ± 16.30 uur | Diner ± 17.00 uur – 19.30 uur | Terug bij The Hoxton, Lloyd Amsterdam ± 21.00 uur

Prijzen
• Boottocht retour | €20 
• 5 gangen menu | hapjes heen | zoet terug €80  vanaf Lloyd
• Bijdrage onderhoud monumenten eiland | €10
• Arrangement bijpassende wijnen | €45
• Bijpassende sappen, kefir & kombucha | €30

Uw bezoek aan Vuurtoreneiland combineren met een bijzondere overnachting in Amsterdam? Pension Homeland (020 - 723 25 50) bieden korting aan op overnachtingen onder vermelding van 'vuurtoreneiland'.

Vertrek vanaf de Veemkade tegenover The Hoxton, Lloyd Amsterdam, Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam.

 

Reserveringen restaurant

Vuurtoreneiland is kleinschalig van opzet en er is veel vraag naar plekken, om dit eerlijk te laten verlopen kan reserveren alleen online en is het vaak een kwestie van geduld en doorzettingsvermogen.

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van onze online reserveringsmodule rechts op deze pagina. Voorverkoop van reserveringen is altijd 3 maanden vooruit: 18 juli is beschikbaar om te reserveren vanaf 18 april, 19 juli op 19 april en zo verder. Nieuwe data worden dagelijks om 13.00 beschikbaar in de reserveringsmodule.

U kunt zich in de reserveringsmodule ook vrijblijvend opgeven voor de wachtlijst. Wij nemen (alleen) contact op als er plek vrijkomt - en kunnen helaas vooraf niets zeggen over de waarschijnlijkheid of u aan de beurt komt.

Van oktober tot en met medio mei zijn de diners in het Winterrestaurant. Van medio mei tot en september in het Zomerrestaurant

 

Privé eiland

Vanwege de grote animo voor individuele reserveringen zijn de avonden op Vuurtoreneiland niet beschikbaar voor exclusieve verhuur van restaurant of eiland mogelijk ten behoeve van bruiloften, groepsdiners etc.

© vuurtoreneiland | 2023