reserveren

Reserveren kan 2 maanden vooruit en gaat het snelst middels de knop 'reserveren' onderaan de pagina.

Vuurtoreneiland is intiem en kleinschalig van opzet, er is maar beperkt plek en veel animo voor de beschikbare plaatsen, vooral in de zomermaanden is er meer vraag dan plekken beschikbaar, houdt u hier rekening mee bij het plannen van uw bezoek. U kunt tot 2 maanden vooruit reserveren, dagelijks om 13.00u stipt komt er een nieuwe dag beschikbaar in de reserveringskalender (20 dec komt op 20 okt om 13u beschikbaar, 21 dec komt op 21okt om 13u beschikbaar etc).

Vanwege de door de overheid ingestelde corona maatregelen zijn wij open met beperkte capaciteit en afstandsmaatregelen, leest u voor het boeken alstublieft de informatie daarover op de pagina vragen. Vuurtoreneiland is met maximaal 30 gasten klein van opzet, en er is op de boot en in het restaurant meer dan voldoende ruimte om afstand te houden tot anderen.

De kalender in de module geeft vanzelf de actuele beschikbaarheid aan op basis van het door u ingevoerde aantal personen. De beschikbaarheid op de kalender is actueel, als er last-minute plekken vrij komen komen die meteen naar voren in de module. 

Een diner op Vuurtoreneiland kost € 90 per persoon, lunch € 82,50. Dat is inclusief boottocht, toegang tot het eiland, hapjes op de boot, 6-gangen menu en zoet op de terugweg. En exclusief wijnen en dranken. Bij reservering betaalt u boot en menu vooruit, de dranken rekenen wij op de terugweg met u af (Pin, contant of credit card)

Dagelijks is er een op het menu afgestemd wijnarrangement € 40, u kan daarentegen ook zelf wijn uitzoeken in onze uitgebreide wijnkelder. Ook voor diegenen die geen wijn drinken doen wij graag ons best met bijzondere bieren en indien u geen alcohol drinkt is er een arrangement van verse ambachtelijke sappen, kefir & kombucha. 

Het table d’hôte menu bestaat uit ongeveer 6-gangen & wisselt maandelijks. Bij dieetwensen of allergien proberen wij een passend alternatief aan te bieden. Ons menu legt de nadruk op groenten maar er worden wel dierlijke producten in verwerkt. Bij specifieke dieetwensen, zoals glutenallergie of veganisme is het niet altijd mogelijk om een kwalitatief gelijkwaardig alternatief aan te bieden.

Voor de hersft/winter van 2020 is er ook een 'private dining' mogelijkheid voor maximaal 2 gezelschappen van 4 personen. U vaart per salonboot naar het Vuurtoreneiland, in het winterrestaurant op het Vuurtoreneiland eet u apart in het officiersverblijf. U deelt de vaartocht en private dining ruimte met een ander gezelschap van 4. Meer informatie vindt u bij vragen of u kunt ons uiteraard even bellen. 

Let op; U kunt tot 14 dagen voorafgaand aan uw reservering kostenloos annuleren of wijzigen. Na die tijd kan u de reservering niet meer wijzigen voor een andere dag of uw geld terug vragen. Indien u minder dan 14 dagen vooruit reserveert is die meteen definitief. Als u te laat komt en de veerboot mist, krijgt u geen geld terug, zie ook boot gemist op de pagina ‘vragen’. Zolang er sprake is van Corona-virus maatregelen hanteren wij een soepeler wijzigingsbeleid bij corona gerelateerde gezondheidsklachten, u kunt hier lezen wat dat precies inhoudt.

Lees voor het maken van uw boeking ook de relevante informatie en wat u kan verwachten op de pagina 'vragen'. 

Openingstijden

Vanwege de Corona crisis zijn wij open met beperkte capaciteit en afstand maatregelen, leest u aub de informatie daarover hier goed door voordat u reserveert. In het winterrestaurant bieden wij voorlopig alleen 2 en 4-persoons tafels aan, daarnaast is er in onze Private Dining ruimte plaats voor 2 gezelschappen van 4 personen.

Woensdag - zondag lunch 12-17u en diner 18-22u; 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op woensdag - zaterdag van 12u-16u 
(Maandag & dinsdag gesloten)

Woensdag - Zondag lunch:
Vertrek vanaf Lloyd stipt om 12.00 uur | Aankomst Vuurtoreneiland 13.00 uur | Lunch ± 13.00 – 16.00 | Terug bij Lloyd Hotel ± 17.00

Woensdag -zondag diner :
Vertrek vanaf Lloyd stipt om 18.15 uur | Aankomst Vuurtoreneiland 19.15 uur | Diner ± 19.15 – 22.00 | Terug bij Lloyd Hotel ± 23.30

Deze herfst bieden wij Vuurtoreneiland 'Private Dining' aan voor gezelschappen van 4 personen. U vaart per salonboot prive naar Vuurtoreneiland. In het winterrestaurant eet uw apart in het Officiersverblijf. Meer informatie vindt u bij vragen of u kunt ons even bellen.

Prijzen:
Boottocht | aperitief & hapjes op de boot | 5 gangen menu | koffie & thee | € 90 
Arrangement bijpassende wijnen | €40
Arrangement ambachtelijke sappen, kefir & kombucha |€28

Uw bezoek aan Vuurtoreneiland combineren met een bijzondere overnachting in Amsterdam Lloyd Hotel (0205613636) & Pension Homeland (020 7232550) bieden korting aan op overnachtingen onder vermelding van 'vuurtoreneiland'.

Vertrek vanaf de Veemkade tegenover het Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam | 

Parkeren op de Oostelijke handelskade bij 'Rietlandpark' (kies 'Lloyd Hotel) of 'Winkelcentrum Brazilie'

Reserveringen 

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van onze online reserveringsmodule rechts op deze pagina. Voorverkoop van reserveringen is altijd 2 maanden vooruit: 18 juli is beschikbaar om te reserveren vanaf 18 mei, 19 juli op 19 mei en zo verder. Nieuwe data worden dagelijks om 13.00 beschikbaar in de reserveringsmodule.

Voor last minute beschikbaarheid kunt u bellen op 020 - 362 16 64 (woensdag t/m zaterdag 12u - 16u)

Van oktober tot en met medio mei zijn de diners in het Winterrestaurant.  Van medio mei tot en met september in het  Zomerrestaurant.

 

[unex_ce_button id="content_2eezkpcrt,column_content_lqn3uh1m8" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="20px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#d8d8d8" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="#ft-open" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]RESERVEREN[/ce_button]

Privé eiland

Vanwege de grote animo voor individuele reserveringen zijn de avonden op Vuurtoreneiland niet beschikbaar voor exclusieve verhuur van restaurant of eiland mogelijk ten behoeve van bruiloften, groepsdiners etc.