reserveren

Reserveren kan 2 maanden vooruit en gaat het snelst middels de knop 'reserveren' onderaan de pagina.

Vuurtoreneiland is intiem en kleinschalig van opzet, er is maar beperkt plek en veel animo voor de beschikbare plaatsen, vooral in de zomermaanden is er meer vraag dan plekken beschikbaar, houdt u hier rekening mee bij het plannen van uw bezoek.

De kalender in de module geeft vanzelf de actuele beschikbaarheid aan op basis van het door u ingevoerde aantal personen. De beschikbaarheid op de kalender is actueel, als er last-minute plekken vrij komen komen die meteen naar voren in de module. 

Een diner op  Vuurtoreneiland kost € 85 per persoon. Dat is inclusief boottocht, aperitief en hapjes op de boot, 5 gangen menu, tafelwater, koffie & thee. En exclusief wijnen of dranken bij het diner. Bij reservering betaalt u boot en menu vooruit, de dranken rekenen wij op de terugweg met u af (Pin, contact of credit card)

Dagelijks is er een op het menu afgestemd wijnarrangement, u kan daarentegen ook zelf wijn uitzoeken in onze uitgebreide wijnkelder. Ook voor diegenen die geen wijn drinken doen wij graag ons best; voor bier liefhebbers kunnen wij een bij het menu passend bier arrangement schenken, en indien u geen alcohol drinkt is er een arrangement van verse ambachtelijke sappen, kefir & kombucha. 

Het table d’hôte menu bestaat uit ongeveer 5-gangen & wisselt maandelijks. Bij dieetwensen of allergien proberen wij een passend alternatief aan te bieden. Ons menu legt de nadruk op groenten maar er worden wel dierlijke producten in verwerkt. Bij specifieke dieetwensen, zoals glutenallergie of veganisme is het niet altijd mogelijk om een kwalitatief gelijkwaardig alternatief aan te bieden.

Let op; U kunt tot 14 dagen voorafgaand aan uw reservering kostenloos annuleren of wijzigen. Na die tijd kan u de reservering niet meer wijzigen voor een andere dag of uw geld terug vragen. Indien u minder dan 14 dagen vooruit reserveert is die meteen definitief. Als u te laat komt en de veerboot mist, krijgt u geen geld terug, zie ook boot gemist op de pagina ‘vragen’.

U kunt op Vuurtoreneiland met maximaal 8 personen reserveren. Dit doen wij omdat het restaurant en omliggende natuur een bepaalde intimiteit vragen, met alleen kleine tafels in het restaurant is dat voor alle gasten gewaarborgd. 

Lees voor het maken van uw boeking ook de relevante informatie en wat u kan verwachten op de pagina 'vragen'. 

Voor overige vragen of eventuele annuleringen kunt u ons bereiken op nummer 020 - 362 16 64 van dinsdag t/m zaterdag van 13u-18u.

Openingstijden

Dinsdag - zaterdagavond; 
Vertrek vanaf Lloyd stipt om 18.30 uur | Aankomst Vuurtoreneiland ± 19.30 uur
Diner ± 19.30 uur – 22.30 uur | Terug bij Lloyd Hotel ± 23.30 uur

Zondag matinee:
Vertrek vanaf Lloyd stipt om 16.00 uur | Aankomst Vuurtoreneiland 17.00 uur
Diner ± 17.00 – 20.00 | Terug bij Lloyd Hotel ± 21.00

Feestdagen; 24, 25, 26 Dec & 30 dec t/m 1 jan zijn wij gesloten.

Prijzen:
Boottocht | aperitief & hapjes op de boot | 5 gangen menu | koffie & thee | € 85 
Arrangement bijpassende wijnen | €32
Arrangement ambachtelijke sappen, kefir & kombucha |€19

Iedere derde vrijdagmiddag van de maand boottocht met Rondleiding:
Boottocht met koffie aan boord & historische rondleiding met gids over het eiland (geen lunch of diner in het restaurant) € 25 per volwassene & €20 per kind 4-17jr of met stadspas
Voor meer informatie en reservering kunt u hier terecht.

Vertrek vanaf de Veemkade tegenover het Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam | P ‘Rietlandpark’

Reserveringen 

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van onze online reserveringsmodule rechts op deze pagina. Voorverkoop van reserveringen is altijd 2 maanden vooruit: 18 juli is beschikbaar om te reserveren vanaf 18 mei, 19 juli op 19 mei en zo verder. Nieuwe data worden dagelijks om 13.00 beschikbaar in de reserveringsmodule.

Voor last minute beschikbaarheid kunt u bellen op 020 - 362 16 64 (di t/m zat 13u - 18u)

Van oktober tot en met medio mei zijn de diners in het Winterrestaurant.  Van medio mei tot en met september in het  Zomerrestaurant.

 

[unex_ce_button id="content_2eezkpcrt,column_content_lqn3uh1m8" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="20px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#d8d8d8" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="#ft-open" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]RESERVEREN[/ce_button]

Privé eiland

Vanwege de grote animo voor individuele reserveringen zijn de avonden op Vuurtoreneiland niet beschikbaar voor exclusieve verhuur van restaurant of eiland mogelijk ten behoeve van bruiloften, groepsdiners etc.