reserveren

Reserveren op Vuurtoreneiland doet u door vooraf een kaart te kopen in onze ticketshop. Vuurtoreneiland is intiem en kleinschalig van opzet, er is maar beperkt plek en veel animo voor de beschikbare plaatsen. Wij doen ons uiterste best om reserveringen zo duidelijk en gestroomlijnd te laten verlopen. Echter door de enorme vraag kan reserveren bij Vuurtoreneiland moeilijk blijken, wij vragen uw begrip hiervoor. 

Het kan ook zijn dat de door uw gewenste dag niet meer beschikbaar is en u snel moet beslissen over een alternatief. Houdt u hier rekening mee in het plannen van uw reservering.

Een kaart voor Vuurtoreneiland kost € 95,- pp. Dat is inclusief boottocht, aperitief en hapjes op de boot, menu, bij elke gang een glas bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee. Doel hiervan is u een geheel ontzorgde avond te bezorgen. Het is geen 'all inclusive' arrangement, indien u meer dan bovenstaande wilt drinken, exclusievere wijnen of digestieven dan wordt hiervoor een supplement gerekend. Wij selecteren bij het menu passende wijnen, u kan daarentegen ook zelf wijn uitzoeken in onze uitgebreide wijnkelder.

Lees voor het maken van uw boeking ook de relevante informatie en wat u kan verwachten op de pagina 'vragen'. 

U kunt op Vuurtoreneiland met maximaal 8 personen reserveren. Dit doen wij omdat het restaurant en omliggende natuur een bepaalde intimiteit vragen, met alleen kleine tafels in het restaurant is dat voor alle gasten gewaarborgd. 

Let op; de aankoop van een kaart is definitief. U kan na aankoop de kaart niet aan ons retourneren of ruilen voor een andere dag. De kaarten zijn niet persoonsgebonden, u kan het kaartje wel aan een ander geven of via ticketswap verkopen. Als u te laat komt en de veerboot mist, krijgt u geen geld terug, zie ook boot gemist op de pagina ‘vragen’.

Voor overige vragen of eventuele annuleringen kunt u ons bereiken op nummer 020 - 362 16 64 van dinsdag t/m zaterdag van 13u-18u.

Openingstijden

Dinsdag - zaterdagavond; 
5-gangen menu € 50,- + boottocht € 15,- + wijnarrangement + water/koffie/thee = € 95,-
Vertrek vanaf Lloyd stipt om 18.30 uur | Aankomst Vuurtoreneiland ± 19.30 uur
Diner ± 19.30 uur – 22.30 uur | Terug bij Lloyd Hotel ± 23.30 uur

Zondag matinee:
5-gangen diner € 50,- + boottocht € 15,- + wijnarrangement + water/koffie/thee = € 95,-
Vertrek vanaf Lloyd stipt om 15.30 uur | Aankomst Vuurtoreneiland 16.30 uur
Diner ± 16.30 – 19.30 | Terug bij Lloyd Hotel ± 20.30

Vertrek vanaf de Veemkade tegenover het Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam | P ‘Rietlandpark’

Start voorverkoop reserveringen 

De voorverkoop van reserveringen is altijd 1 maand vooruit

Zomerrestaurant
Dinsdag 1 augustus 12u start de kaartverkoop voor september

Winterrestaurant
Vrijdag 1 september 12u start de kaartverkoop voor oktober 
Vrijdag 29 september 12u start de kaartverkoop voor november 
Woensag 1 november 12u start de kaartverkoop voor december 

Voor vragen of last minute beschikbaarheid kunt u bellen op 020 - 362 16 64 (di t/m zat 13u - 18u)

[unex_ce_button id="content_2eezkpcrt,column_content_g4pcvin1m" button_text_color="#d6d6d6" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="3px" button_border_color="transparant" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#d6d6d6" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="transparant" button_link="https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/MDRAH7EM/language/nl" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]TICKETS[/ce_button]

Privé eiland

Voor 2017 willen wij onze aandacht concentreren op het restaurant en individuele gasten, daarom is er in 2017 geen exclusieve verhuur van restaurant of eiland mogelijk ten behoeve van bruiloften, groepsdiners etc.