reserveren

Reserveren kan 2 maanden vooruit en gaat het snelst middels de knop 'reserveren' onderaan de pagina.

Vuurtoreneiland is intiem en kleinschalig van opzet, er is maar beperkt plek en veel animo voor de beschikbare plaatsen, vooral in de zomermaanden is er meer vraag dan plekken beschikbaar, houdt u hier rekening mee bij het plannen van uw bezoek.

De kalender in de module geeft vanzelf de actuele beschikbaarheid aan op basis van het door u ingevoerde aantal personen. De beschikbaarheid op de kalender is actueel, als er last-minute plekken vrij komen komen die meteen naar voren in de module. 

Bij het reserveren betaalt u het volledige bedrag voor uw diner vooruit, op deze manier wordt tijdrovend afrekenen op de boot voorkomen, tijd die wij pogen te benutten voor gastvrijheid en service.

Een diner op  Vuurtoreneiland kost € 100,- pp. Dat is inclusief boottocht, aperitief en hapjes op de boot, 5 gangen menu, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee. Doel hiervan is u een geheel ontzorgde avond te bezorgen, voor de meeste gasten is dit ook ruim voldoende. Het is geen 'all inclusive' arrangement, indien u meer dan bovenstaande wilt drinken, exclusievere wijnen of digestieven dan wordt hiervoor een supplement gerekend. Wij selecteren bij het menu passende wijnen, u kan daarentegen ook zelf wijn uitzoeken in onze uitgebreide wijnkelder. Ook voor diegenen die geen wijn drinken doen wij graag ons best; voor bier liefhebbers kunnen wij een bij het menu passend bier arrangement schenken, en indien u geen alcohol drinkt is er een arrangement van verse ambachtelijke sappen, kefir & kombucha. 

Let op; U kunt tot 14 dagen voorafgaand aan uw reservering kostenloos annuleren of wijzigen. Na die tijd kan u de reservering niet meer wijzigen voor een andere dag of uw geld terug vragen. Indien u minder dan 14 dagen vooruit reserveert is die meteen definitief. Als u te laat komt en de veerboot mist, krijgt u geen geld terug, zie ook boot gemist op de pagina ‘vragen’.

U kunt op Vuurtoreneiland met maximaal 8 personen reserveren. Dit doen wij omdat het restaurant en omliggende natuur een bepaalde intimiteit vragen, met alleen kleine tafels in het restaurant is dat voor alle gasten gewaarborgd. 

Lees voor het maken van uw boeking ook de relevante informatie en wat u kan verwachten op de pagina 'vragen'. 

Voor overige vragen of eventuele annuleringen kunt u ons bereiken op nummer 020 - 362 16 64 van dinsdag t/m zaterdag van 13u-18u.

Openingstijden

Dinsdag - zaterdagavond; 
5-gangen menu € 50,- + boottocht € 15,- + wijnarrangement + water/koffie/thee = € 100,-
Vertrek vanaf Lloyd stipt om 18.30 uur | Aankomst Vuurtoreneiland ± 19.30 uur
Diner ± 19.30 uur – 22.30 uur | Terug bij Lloyd Hotel ± 23.30 uur

Zondag matinee:
5-gangen menu € 50,- + boottocht € 15,- + wijnarrangement + water/koffie/thee = € 100,- per persoon
Vertrek vanaf Lloyd stipt om 16.00 uur | Aankomst Vuurtoreneiland 17.00 uur
Diner ± 17.00 – 20.00 | Terug bij Lloyd Hotel ± 21.00

December  
In december zijn wij ook de maandagen geopend, vertrek vanaf Lloyd om 18.30
Zondag 23 dec & Maandag 24 dec 'kerst matinee special' | Vertrek Lloyd om 16u  - 22u |
Extra lang & uitgebreid dineren | 7 gangen en luxe wijnen |  € 150,- pp 

Feestdagen gesloten  
25 dec t/m 1 jan zijn wij gesloten

Laatste Zaterdagmiddag van de maand boottocht met Rondleiding:
Boottocht met koffie aan boord & historische rondleiding met gids over het eiland (geen lunch of diner in het restaurant) € 22,50 pp
Voor meer informatie en reservering kunt u hier terecht.

Vertrek vanaf de Veemkade tegenover het Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam | P ‘Rietlandpark’

Reserveringen 

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van onze online reserveringsmodule rechts op deze pagina. Voorverkoop van reserveringen is altijd 2 maanden vooruit: 18 juli is beschikbaar om te reserveren vanaf 18 mei, 19 juli op 19 mei en zo verder. Nieuwe data worden dagelijks om 13.00 beschikbaar in de reserveringsmodule.

Voor last minute beschikbaarheid kunt u bellen op 020 - 362 16 64 (di t/m zat 13u - 18u)

Van oktober tot en met medio mei zijn de diners in het Winterrestaurant.  Van medio mei tot en met september in het  Zomerrestaurant.

 


 

 
[unex_ce_button id="content_2eezkpcrt,column_content_lqn3uh1m8" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="20px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#d8d8d8" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="#ft-open" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]RESERVEREN[/ce_button]

Privé eiland

Vanwege de grote animo voor individuele reserveringen zijn de avonden op Vuurtoreneiland niet beschikbaar voor exclusieve verhuur van restaurant of eiland mogelijk ten behoeve van bruiloften, groepsdiners etc.

Wel zijn er voor  groepen van 10 tot ± 30 personen mogelijkheden om het eiland exclusief te huren ten behoeve van een vergadering of lunch, prijzen vanaf € 150,- per persoon,  voor informatie kunt u bellen met 020 362 1664.