Private: vergaderen

Vergaderen op Vuurtoreneiland is geen gewone zakelijke ontmoeting maar een avontuurlijke ontsnapping naar licht, lucht en ruimte onder de rook van Amsterdam.

Vuurtoreneiland is geschikt voor inspirerende vergaderingen tot en met 12 personen. De eilandervaring begint in de haven van het pittoreske Durgerdam waar wij u op komen halen met onze boot voor een overtocht van ±15min.

Voor uw bijeenkomst heeft u 100% privacy: een heel eiland voor u alleen. Vergaderen kan in de officier's ruimte van het gerestaureerde fort. U heeft daar de beschikking over alle gebruikelijke facilitaire zaken zoals een TV scherm voor presentaties, draadloos internet, flipover en schrijfbenodigdheden.

Ook kunt u over het eiland struinen en genieten van uitzicht en hollandse luchten.

Ons keuken team onder leiding van chef kok Thijs Steur zal u uitgebreid en hartelijk ontvangen met verse huisgemaakte producten. Koffie, patisserie en tussen de middag een uitgebreide bourgondische lunch.

Wij horen graag meer over uw bijeenkomst en wensen zodat wij een offerte op maat aan kunnen bieden via wouter@vuurtoreneiland.nl, of bel 020 3621664 als u direct met ons wilt overleggen.

Skip to toolbar Log Out